Wiek: 21 Dołączyła: 01 Sie 2006 Posty: 155 Skąd: ArkaGdyniaZone
Wysłany: 2006-08-01, 17:03
Moim zdaniem to jest najlepsza strona o Ronnim ... a przynajmniej najlepsza polska strona chociaż te zagraniczne w niczym nie są lepsze
_________________ "W Moim Sercu Tylko Ona, Katalońska Barcelona!
Czy Wygrywasz Czy Nie, Ja I Tak Kocham Cię! W Moim Sercu! BARCA! I Na Dobre I Na Złe..."
Ostatnio zmieniony przez ksn 2006-12-26, 13:04, w całości zmieniany 1 raz
Stronka jest super - zajefajny design, dobre newsy, świetny dział Download, a najlepsze są kolekcje avatarów, sygnaturek, tapet, itd. Wypas!
Mondane [Usunięty]
Wysłany: 2006-08-31, 09:00
Wchodzę na ta strone od poczatku wakacji i musze przyznać, że jest to strona dorównująca najlepszemu piłkarzowi świata ronaldinho czyli świetna . ściągnąłem wszystkie filmiki o nim i czekam na nastepne. oczywiście głosuję na tak, jest świetny. i rozwijajcie dalej ten serwis powodzenia
Ostatnio zmieniony przez Piotrek 2006-08-31, 09:07, w całości zmieniany 1 raz
Nie widziałam jeszcze lepszej stronki o Ronnim,serio Fakt,że dopiero wczoraj ją znalazłam,ale jest już moją ulubioną A forum the best,a i może czat zróbcie to jest pomysł
_________________ Ronnie jest bogiem,
Barca nałogiem,
Piłka podstawą,
Mecze zabawą!!!
Ta stronka jest THE BEST widać , że wszyscy się napracowali wszystko jest na swoim miejscu, jest dużo ciekawostek niczego nie brakuje moja ocena 6 lub jak kto woli 10/10 !!
Moim zdaniem najlepsza tego typu stronka!!
Polecam ją każdemu kto lubi Ronaldinho i Barce!!
Wysłany: 2006-10-30, 15:43
Według mnie strona jest bardzo ładnie zrobiona ładnie dobrane kolory,a także tło strony,Działy na stronie są dobrze skomponowane a także ich poddziały mają dużooo informacji jak dla mnie strona Bomba :]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum