Wysłany: 2008-02-05, 20:07 Moje rozmyślenia. Moje. A może nie tylko, hm?
Kilka słów ode mnie, ot tak, do adminów. Po pierwsze, zastanówcie się, czy chcecie forum, czy maszynkę do robienia pieniędzy. Nie wykluczam jednego i drugiego, rzecz jasna. Prowadzenie serwisu bez zysków to głupota, no ale nowe działy dla promocji bukmacherskich, czy te MAILE, podkreślę ponownie - MAILE, są tak irytujące, że szkoda gadać. Że Betsson, że BAH ma promocję, eh, ah, oh. Żal.pl, przez to ludzie się od Was będą odwracali, a nie witali z otwartymi ramionami. A jako nagrodę w konkursie (coś takiego tutaj wyczytałem) pewnie dacie bon 10 zł, do BAH, albo BAW. Forum takie jakie było rok temu, nie będzie już nigdy. A wszystko przez ciągłe przekazywanie serwisu w inne ręce. Tej ekipy w kupę już nie zbierzecie. Wtedy siedziało się tutaj całymi godzinami, pisało post za postem, aż klawiatura była czerwona. Po drugie, co do stronki. Newsy kopiowane, to powód do wstydu. Niektóre to jeszcze całe, to już w ogóle, nie wypierajcie się, że jest cacy. Znając "forumowe życie" - GTW to przeczyta, może nawet skasuje - tak już tutaj bywało Ale jestem pewien, że po prostu puścicie to w niepamięć. A, jeszcze jedno. Zdejmijcie mi moderatora, bo raczej ta funkcja NA FORUM BUKMACHERSKIM już jest dla mnie nieprzydatna. Pozdrawiam Starą Gwardię. Joł.
_________________ 834 posty. 573 wizyty. 221 godziny spędzone tutaj, podczas ponad 1,5 roku + wszystkie możliwe funkcje.
Wiek: 16 Dołączył: 09 Mar 2007 Posty: 265 Skąd: mam wiedziec?
Wysłany: 2008-02-06, 16:48
Myślę, że całą atmosferę popsuły przerwy w działaniu forum i zmiana władz strony. Ksn masz rację - takie forum jak było rok temu, już nigdy nie będzie. Szkoda, bo było to najlepsze forum o Ronim w Polsce...Może jeszcze będzie najlepsze, bo chyba konkurencji nie ma, ale tamtemu forum chyba żadne nie dorówna...
_________________ "Blaugrana al vent,
un crit valent,
tenim un nom, el sap tothom,
BARCA!! BARCA!! BAAAARCA!!!!..."
Jedno Serce,Jedno Bicie,Barcelona Ponad Życie!
Od kołyski aż po grób jedno miasto jeden klub FC BARCELONA!
Oj tak zgadzam się.... mielismy wtedy chwile załamania albo, że się o cos tam kłóciliśmy ale zawsze jakoś dało sie to załatwić.... ostatnio zmieniłam maila, więc wchodząc na tego co mam go zapisanego na forum, po prostu przeraziłam się, bo te maile mi prawie zaphały skrzynkę....
ksn ma tez rację z tym, że kiedys siedziało sie tutaj tak długo, że szok.... a teraz no cóż.... ja wchodza tu 3 osoby na dobe to to po prostu nie ma sensu.... jak chce sie żeby forum działało to trzeba sprowadzic więcej ludzi....
_________________ "Od Barcelony można grać skuteczniej, ale nie piękniej!" http://www.ronaldinho.com.pl/forum/viewtopic.php?t=163
Strona i to forum istniało pełną parą, gdy Barca grała świetnie, kosiła wszystko, co stało na jej drodzę, Roniek podobnie. Najwięcej userów rejestrujących się tutaj, to były dzieci, które kupiły koszulkę Ronaldinho z numerkiem 10 w miejscowym sklepie sportowym i kibicowało mu, bo był najlepszy. Teraz oblężenie przeżywają strony dot. Kaki i Cristiano Ronaldo. Po prostu chorągiewki, sezonowcy. Pewnie pamiętacie, jak co chwilę musieliśmy kasować głupie posty dzieciaków Ale to Forum istniało głównie dzięki osobom, które Barcę kochają i chciały dyskutować o jej problemach, radościach, wzlotach i upadkach. MateO, Pola, Demon, Kuba, Zyly i wielu, wielu, wielu innych. Zapewne wielu narzekało na 1. admina, Piotrka, ale teraz dałbym wiele, żeby tamte czasy powróciły, bo było mi naprawdę miło tutaj pisać, ale teraz, gdy wszystko kręci się wokół botów i bukmacherów - raczej sympatyczne nie jest. Poza tym Ci, co pisali najwięcej - userzy bardziej zaawansowani wiekowo nie mają na to czasu, wiem sam po sobie, czy też po MateO, z którym mam bardzo dobry kontakt do dziś.
Kończę, bo i tak nieliczni to przeczytają, więc nie ma się już po co wysilać Wpadnę jeszcze kiedyś. Pozdrawiam wszystkich, co pozdrawiałem zawsze
V A M O S B A R C A
_________________ 834 posty. 573 wizyty. 221 godziny spędzone tutaj, podczas ponad 1,5 roku + wszystkie możliwe funkcje.
Wiek: 16 Dołączył: 09 Mar 2007 Posty: 265 Skąd: mam wiedziec?
Wysłany: 2008-02-06, 21:23
Kiedy tak piszemy, aż mi się smutno zrobiło Z sezonowcami to chyba nikt sobie nie poradzi...Szkoda, że tak dużo Cules to po prostu dzieci, które obejrzały jakiś mecz, dorwały się do komputera, nie mają pojęcia o Barcie(czy też o piłce), a jednak piszą na forach/stronach. Na szczęście tutaj mogłem ja(i wiele innych osób) poznać prawdziwych Cules, tak jak to ksn napisał - którzy Barcę kochają i chciały dyskutować o jej problemach, radościach, wzlotach i upadkach. Ja mam tylko nadzieję, że te nasze wypowiedzi to nie koniec tego forum. Może jeszcze kiedyś spotkamy się tu wszyscy razem. Nadzieja umiera ostatnia
_________________ "Blaugrana al vent,
un crit valent,
tenim un nom, el sap tothom,
BARCA!! BARCA!! BAAAARCA!!!!..."
Jedno Serce,Jedno Bicie,Barcelona Ponad Życie!
Od kołyski aż po grób jedno miasto jeden klub FC BARCELONA!
No tak sezonowcy.... no cóż.... prawda ze wielu userow, miało mniej wiecej 10 lat.... ale Ci którzy naprawde kochaja Barce z przekonania, dlatego że jest a nie dlatego ze wygrywa, naprawde są wspaniałymi ludżmi i pozdro dla was :p a brak czasu to drugie.... jak wracam ze szkoły po 17 i mam jeszcze siedzieć w domu nad ksiązkami przez 4 godziny to mi sie wszystkiego odechciewa.... a jeszcze kilka osób które często sie wypowiadały w tym roku maja maturę, więc im sie tez naprawde nie dziwię, że nie wchodzą....
_________________ "Od Barcelony można grać skuteczniej, ale nie piękniej!" http://www.ronaldinho.com.pl/forum/viewtopic.php?t=163
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum